Terug naar resultaten

BLOK C 3 SLAAPKAMERS

Rijschoolstraat 77, 3800 Sint-Truiden
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
ca 153 m²
Autostaanplaats / garage
ja
Prijs op aanvraag
Beschikbaarheid: bij oplevering
Prachtig nieuwbouwappartement van 153m² met 3 slaapkamers en 2 badkamers!!

In deze voormalige stadsfeestzaal vierden Truienaren generaties lang feest. Oorspronkelijk had het gebouw een andere functie. In 1837 liet het stadsbestuur ‘de manegie’ bouwen om cavalerie in garnizoen naar Sint-Truiden te halen. Met de naam ‘De Manège’ doen we de geschiedenis van het gebouw alle eer aan. Achter de imposante gevel verrijzen 33 eigentijdse appartementen en 1 handelspand.

Onderzoek toont aan: mensen hebben almaar minder sociaal contact. ‘De Manège’ wil graag banden tussen buren versterken. In de uitgestrekte groene binnentuin en gemeenschappelijke ontmoetingsruimte kunnen de bewoners gezellig samenzijn.

De iconische voorgevel van de vroegere manège blijft behouden. We willen bovendien graag sociaal contact tussen de inwoners meer aanmoedigen. Dankzij innovatieve projecten creëren we een balans tussen vernieuwing en historiek. Zo voorzien we een Bringme-box om pakjes te ontvangen.

‘De Manège’ ligt op wandelafstand van het station van Sint-Truiden, op een boogscheut van het stadspark en op een steenworp van het levendige centrum. De ideale woonplaats dus!

Wenst u meer info of een vrijblijvende afspraak, contacteer ons dan op het nummer 011.22.22.85 en wij helpen u graag verder. 
Terrein - bestemming: woongebied
Voorkooprecht: Nee
Dagvaarding: Nee
Vonnissen: Nee
Bouwvergunning: Ja