Kempische Steenweg 21, 3500 Hasselt
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Oppervlakte
ca 79 m²
Autostaanplaats / garage
nee
Verkocht

12 appartementen op een toplocatie in Hasselt

Betaalbaar en modern wonen in het centrum van het bruisende Hasselt? Binnenkort kan het in The Campina Building aan de Kempische Steenweg. The place to be voor hippe vogels. Als ontwikkelaar zijn we helemaal klaar voor de vliegende start van de bouwwerken. Jij ook?

Get ready for a great life

Op eigen benen staan? Gaan samenwonen met de liefde van je leven? Graag vertoeven in het centrum van Hasselt en volop genieten van een gezellig stadsleven? Op zoek naar een interessante investering met een goede return? Dan is The Campina Building zeker iets voor jou … met cafeetjes, terrasjes, boetieks, de Primark en een groen stadspark vlak bij de deur.

Maak snel je keuze uit één van de 12 trendy appartementen vlak bij de Groene Boulevard van de hoofdstad van De Smaak.

Smaakvolle architectuur

De strakke architectuur van The Campina Building, in een moderne grijze steen, doet Hasselt alle eer aan. Je kan genieten van een heerlijk aperitief of ontbijt op de inpandige terrassen van 10 m2 of de open terrassen die variëren van 23 tot 46 m2. The Campina Building beschikt over een grote fietsenberging. De ideale uitvalsbasis om de stad en zijn groene omgeving als fietsend te ontdekken.

Interesse in een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons op het nummer 011/22.22.85

Terrein - bestemming: woongebied
Dagvaarding: Nee
Bouwvergunning: Ja
Verkavelingvergunning: Nee